FunHouseMt2

Server Privat Metin2
 
AcasaCalendarCautareInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Forum Rulls

In jos 
AutorMesaj
Sikon
Admin
avatar

Mesaje : 46
Puncte : 135
Data de inscriere : 17/04/2010
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Forum Rulls   Sam Apr 17, 2010 7:08 pm

1. Forumul FunHouseMt2 este un forum destinat în principal jocurilor pe calculator, software-ului şi hardware-ului - în esenţă, oricărui gen de discuţii care are o legătură evidentă cu computerele şi jocurile.

a) Discuţiile care nu reuşesc să se apropie de acest domeniu vast nu sunt agreate de conducerea forumului. Avem totuşi în comun, administratori, moderatori şi useri, şi alte domenii de interes (filme, muzică etc) care au dedicate secţiuni speciale. Abaterile dincolo de sfera acestor domenii sunt permise doar în măsura toleranţei moderatorilor şi administratorilor.

b) Moderatorii secţiunilor respective au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă fără să dea (în mod necesar) explicaţii în momentul în care consideră că discuţia respectivă nu aduce un plus de valoare forumului.

2. În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici. Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent dacă l-aţi citit sau nu.

3. Moderatorii/administratorii au dreptul să aplice sancţiuni ce variază de la un simplu avertisment, banarea contului pe o perioadă (ne)determinată, pe o secţiune sau pe întregul forum, până la ştergerea definitivă a contului în cauză. Aceste sancţiuni sunt aplicabile tuturor userilor.

a) Nu se încurajează sub nici o formă goana după posturi. Nu se oferă absolut nici un premiu celui care depăşeşte recordul de posturi pe zi. Postaţi un mesaj doar dacă ceea ce aveţi de spus are legătură cu topicul. Nu este permisă abaterea de la profilul secţiunilor acestui forum. De asemenea, este recomandată folosirea opţiunii Search pentru a vedea dacă subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi sub forma iniţierii unui nou thread nu a fost deja discutat.
b) Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice ("da", "lol", "aşa e" etc) promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legilor ţării noastre.
c) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.
d) Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal (flame-uri) - atât iniţiatorii lor cât şi cei care se prind în acest joc periculos vor fi sancţionaţi foarte drastic.
e) Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un cont nou creat de un user al cărui vechi cont a fost şters. Dacă un user este banat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, ambele conturi vor fi banate. Lucru valabil şi pentru conturile folosite pentru a cere explicaţii înainte de expirarea unui ban temporar. Această regulă este retroactivă.
f) Recidiva, chiar şi în cazul abaterilor uşoare, se consideră factor agravant.
g) Spam-ul publicitar prin intermediul mesajelor private este strict interzis. Atenţie! Nu folosiţi această regulă pentru a plăti "datorii", deoarece se poate verifica foarte uşor dacă o reclamaţie de acest gen este validă sau nu. În cazul în care un utilizator este găsit vinovat de încercarea de a păcăli moderatorii sau administratorii, sancţiunile vor fi extrem de severe.

4. Puteţi beneficia de următoarele privilegii suplimentare:
a) Avatar (rezoluţie maximă 150x200 sau mărime maximă 64kb).
b) Schimbarea username-ului - se poate face ori în primele două săptămâni de la înregistrare, ori odată la 2 luni.

În cele două situaţii, condiţiile de mai sus sunt necesare dar nu suficiente. Administratorul care se ocupă de aceste aspecte va avea un cuvânt hotărâtor, judecând după calitatea şi pertinenţa posturilor dumneavoastră.

5. Orice plângere împotriva unui alt user (folosind sau nu opţiunea Report this post to a moderator) va fi soluţionată de moderatorul secţiunii respective sau, în cazuri excepţionale, de un administrator. Orice reclamaţie împotriva unui moderator va fi soluţionată cu cea mai mare seriozitate şi atenţie cuvenită de către un administrator. Decizia acestuia este definitivă privind cazul respectiv. Folosirea abuzivă a opţiunilor indicate în prezentul paragraf va fi pedepsită.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://funhousemt2.wikiforum.ro
 
Forum Rulls
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FunHouseMt2 :: Rulls-
Mergi direct la: